Hvordan får jeg EHF faktura

Endret Fri, 10 Mai ved 2:38 PM

Alle bedriftskunder kan motta faktura fra oss i EHF format.

For å motta EHF faktura må du være registrert i ELMA-registeret.  Når vi har registrert utsendelsesmåte til EHF hos oss, vil fakturaen sendes direkte til ditt regnskapssystem.

Det kommer en beskjed om endring av kontonummer til regnskapssystemet når du behandler en EHF-faktura som har fått nytt kontonummer. Du vil da få et valg om å godkjenne denne endringen og oppdatere leverandørregistret. Gjør du dette vil alt gå som normalt neste gang vi sender faktura.