Jeg har flere målere jeg ønsker strømavtale på

Endret Fri, 10 Mai ved 12:00 PM

Du kan ha strømavtale på så mange målere du ønsker

For hver ny måler du ønsker avtale på, må det gjøres en ny strømbestilling. Du vil da få tilsendt et tilbud fra oss hvor du kan bekrefte avtalen og dermed fullføre bestillingen.

Når avtalen er opprettet kan du velge om du vil ha samlet faktura for alle dine målere, eller om du ønsker faktura for hver enkelt måler.  Standard hos oss er at alle faktura sendes samlet for alle målerne.