Har jeg bindingstid på avtalen min?

Endret Fri, 10 Mai ved 10:49 AM

De fleste avtalene våre er uten bindingstid. Det er kun våre fastprisavtaler og enkelt kampanje-tilbud som har bindingstid.

Fastprisavtaler er bindende i perioden du har fastpris. Du vil bli varslet 30 dager før avtalen utgår slik at du har mulighet til å inngå ny avtale dersom du ønsker det. Dersom du ikke velger ny avtale ved utgang av fastprisavtale, går du automatisk over på vårt produkt Variabel Kraft.

Hvis du bryter en avtale med bindingstid må du betale et bruddgebyr. Gebyret kan variere ut fra hvilken avtale du har og hvor lang tid du har igjen av bindingstiden. For opplysninger om eventuelt bruddgebyr må du ta kontakt med vår kundeservice via telefon 751 00 700 eller kundesenter@helgelandkraft.no