Hvordan avslutter jeg strømavtalen min?

Endret Fri, 10 Mai ved 9:06 AM

Skal du flytte og fortsatt ha strømavtale hos oss?

Da kan du ta med deg strømavtalen til din nye bolig. Du får da en epost eller sms hvor du bekrefter overflytting av avtalen fra gammel adresse til ny adresse.

Vi kan ikke overflytte avtale med bindingstid til ny adresse før utflytting/oppsigelse er gjennomført for adressen hvor avtalen er registrert.

Skal du flytte og ikke ta med strømavtalen?

Da kan du ta kontakt med oss og oppgi dato for utflytting.  Vi får registrert at du flytter tidligst to virkedager før datoen du flytter på, så ta gjerne kontakt i god tid før du flytter ut.

Dersom du har en avtale med bindingstid der du flytter fra, kan du bli belastet et bruddgebyr for å bryte avtalen. Hvis du er usikker på om du har bindingstid kan du alltids sjekke avtalevilkårene for avtalen din eller kontakte kundeservice.

Les mer om bruddgebyr her