Hvor leverer jeg måleravlesning?

Endret Tue, 26 Mar ved 10:27 AM

Alle kunder i Norge er tilbudt automatisk strømmåler, og disse trenger ikke lese av måleren.

De som ikke har automatisk strømmåler bør sende inn måleravlesing før utgangen av måneden for å få mest mulig riktig måleverdier på faktura.

Det er ditt nettselskap som er ansvarlig for å hente inn din måleravlesning, og dersom nettselskapet endrer eller oppdaterer dine måleverdier etter fakturering, vil endringene komme på neste faktura.