Får jeg nettleie og strøm på samme faktura?

Endret Fri, 10 Mai ved 10:17 AM

Vi har i dag avtale med nettleverandørene Linea og Arva(tidligere Nordlandsnett) som gjør at du får nettleien og strøm på samme faktura dersom du er kunde av en av de ovennevnte. Dersom du har en annen nettleverandør vil du motta to separate faktura for nettleie og strøm.

Vi jobber for tiden med å inngå avtaler om gjennomfakturering(nettleie og strøm på samme faktura) med flere nettleverandører i Norge, og vil varsle deg som kunde dersom vi inngår avtale med din nettleverandør.