Kan jeg utsette betalingen på min faktura?

Endret Fri, 10 Mai ved 10:29 AM

Ja det kan du, med visse forbehold, i opp til en måned.

For å utsette en faktura må du kontakte kundeservice via telefon 751 00 700 eller e-post til kundesenter@helgelandkraft.no og be om utsettelse før forfallsdatoen.

I tillegg til dette kan du ikke ha flere forfalte faktura.

Hvis du skulle være for sen med å betale, og ikke har mulighet til å betale akkurat nå, kan du kontakte vår samarbeidspartner Kredinor for å få hjelp til å lage en nedbetalingsplan. Det er Kredinor som følger opp faktura som ikke er betalt på vegne av oss.

Vær oppmerksom på at det tilkommer forsinkelsesrenter på utsatte fakturaer etter gjeldende satser.