Er det gebyr for å motta faktura?

Endret Tue, 16 Jul ved 1:28 PM

Vi belaster kun printgebyr for de som ønsker å motta faktura per brev.

Å motta faktura elektronisk via eFaktura eller e-postfaktura er helt gratis.

Dersom du ønsker å opprette eFaktura må du selv ordne det via nettbanken din, mens du kan sende oss en e-post til kundesenter@helgelandkraft.no hvis du ønsker e-postfaktura.

Prisen for papirfaktura er for tiden 6 kr eks.mva / 7,50 inkl. mva.